Konkurrencebetingelser

Du skal være fyldt 21 år for at kunne deltage i konkurrencen om bilen, og 18 år for at kunne deltage i konkurrencen om de øvrige præmier.

Der udloddes en bil samt 60 andre præmier blandt andet Smagsoplevelser fra Thisted Bryghus, merchandise mv.

Deltager du i konkurrencen om bilen, skal du have et gyldigt kørekort (B) til almindelig personvogn, og du skal have haft kørekortet i minimum et år på udtrækningsdagen for konkurrencen. Det vil sige den 31. oktober 2018.
Præmien er personlig og kan ikke overdrages til andre eller ombyttes til kontanter.
Præmien har en værdi på cirka 30.000 kroner.
Vi sørger for lovpligtig forsikring samt at betale vægtafgift mv., mens benzin og øvrige driftsomkostninger betales af vinderen selv.

100.000 personer har via en kode trykt i ølkapslen mulighed for at deltage i konkurrencen.
Vinderen af bilen udvælges ved lodtrækning og offentliggøres på Thisted Bryghus´ hjemmeside og på Thisted Bryghus´ Facebook side. Vinderen kontaktes forud for offentliggørelsen. Hvis vinderen ikke har henvendt sig indenfor syv dage efter at have fået besked fra os, forbeholder vi os ret til at trække en anden vinder. Øvrige vindere trækkes løbene sidste gang torsdag den 31. oktober 2019.

Vinderen af bilen skal være tilgængelig på sin bopæl for overrækkelse af præmien, fotografering mv. fredag den 1. november 2019 kl. 19.00-21.00.
Alle fotos af vinderne taget i forbindelse med konkurrencen, kan frit bruges af Thisted Bryghus i forbindelse med presse, markedsføring mv.

Ansatte ved og bestyrelsesmedlemmer i Thisted Bryghus samt medlemmer af disses husstand, kan ikke deltage i konkurrencen.

Denne konkurrence er oprettet og drives af: Thisted Bryghus, Bryggerivej 10, 7700 Thisted. CVR-nummer: 39220814 Spørgsmål om konkurrencen kan rettes til chkj@thistedbryghus.dk.

Vi bruger dine oplysninger (navn, adresse, mailadresse og telefon) til at registrere din deltagelse i konkurrencen og til at kontakte dig hvis du vinder eller hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med din deltagelse. Vi bruger dine data til overnævnte formål på grundlag af dit samtykke som du afgiver ved at tilmelde dig konkurrencen. Persondata indsamlet i forbindelse med konkurrencer på sociale medier vil blive slettet så snart konkurrencen er slut og vinderen er kontaktet.